Tag: sims 4

60% e lojtarëve të Sims 4 janë femra 18-24 vjeçare
Sims 4 qëndron si një përvojë unike në industrinë e lojërave. Natyrisht, është një lojë e simulimit të jetës ku lojtarët mund të krijojnë personazhe unikë, shtëpitë dhe familjet e tyre, dhe shumë më tepër, dhe kjo është mjaft unike…
The Sims 4 do ju lerë të krijoni një sim nga një test personaliteti
Një update i ardhshëm i Sims 4 prezanton një mënyrë të re për të krijuar një sim me tipare të goditura përmes Create-a-Sim Stories. Në vend ti zgjidhni vetë tiparet për një sim, mund të zgjidhni që të bëni një…