Tag: siege

Ubisoft njofton “Postmatch”, një album lo-fi i krijuar për Siege
Sipas një njoftimi për shtyp nga Ubisoft, "Postmatch", një album lo-fi i krijuar posaçërisht me dhe për Siege do të jetë i disponueshëm në të gjitha shërbimet e transmetimit. Albumi do të jetë free për t'u përdorur për të gjithë…
A mund të vijë së shpejti një karakter shqiptar në Rainbow Six Siege?
Rainbow Six Siege është një ndër lojërat të cilat sjellin karaktere të ndryshme me karakteristika të ndryshme dhe një ndër to është edhe kombësia dhe historia e tyre. Por a keni pyetur ndonjëherë veten nëse një operator me origjinë shqiptare…
Update Y5S2.3 vjen në Rainbow Six Siege
Ndryshimet të cilat nuk i prisnim vijnë në Live Servers. Update i fundit i cili erdhi në Test Server po vjen tashmë në Live Servers bashkë me disa ndryshime të cilat nuk priteshin të kalonin nga Test Server në Live…