Tag: shovel knight dlc

For Honor sjell Shovel Knight DLC për përvjetorin e katërt të lojës
For Honor Shovel Knight DLC është zbuluar si një shtesë e re e lojës në festimin e katër vjetorit të saj. Loja ka performuar bukur për katër vjet tani dhe zhvilluesit kanë njoftuar planet për përmbajtjen e Year 5. Ata…