Diçka nuk shkon me Shotguns në Fortnite Chapter 2
Me prezantimin e Fortnite Chapter 2, loja ka patur ndryshimet më të mëdha që kemi parë deri tani, por ka një funksion super të thjeshtë që duket të jetë komplet defektoz. Chapter 2 i Fortnite erdhi në 15 tetor dhe…
12 armët më të mira në Call of Duty Mobile
Pjesa multiplayer e Call of Duty Mobile ka shumë armë nga të cilat lojtarët mund të zgjedhin dhe këto janë sugjerimet tona se cilat janë armët më të mira që mund të përdorni. E lançuar në 1 tetor, Call of…