Tag: shotgun

Një leak i Fortnite zbulon armën më OP në lojë
Një leak i ri i Fortnite ka zbuluar një armë të re që mund të vijë në lojën Battle Royale dhe duket sikur mund të jetë një nga armët më OP dhe më acaruese deri më tani. Epic Games po…
Kush është shotgun-i më i mirë në Free Fire?
Free Fire mundëson një gameplay divers të battle royale-it për lojtarët e saj, me një gamë të gjerë armësh, personazhesh dhe hartash. Gradualisht lojtarët zhvillojnë stilin e tyre të lojës dhe gjejnë armë dhe personazhe që i përshtaten më së…
Update 4.3 i PUBG sjell Survival Mastery dhe DBS shotgun
Zbulohen detajet e Update 4.3 në PUBG PC Lojtarët e PlayerUnknown’s Battlegrounds do të kenë së shpejti mundësi të shprehin veten pa pasur nevojë për një terapist. Zhvilluesit e PUBG zbuluan sot Update 4.3 në PC faqen e komunitetit në…