Tag: shoter

Agjentët më të mirë për fillestarë në Valorant | GUIDE
Valorant është një lojë e shpejtë që mund të jetë e vështirë për t'u kapur për fillestarët dhe lojtarët e rinj. Zgjedhja e agjentëve të duhur mund t'ju ndihmojë të përmirësoheni më shpejt. Riot Games ka nxjerrë 18 agjentë gjatë…