Tag: Shoda Rhimes

Netflix do të fillojë të ofrojë lojëra mobile, pa pagesë extra
Netflix zbuloi se përpjekjet e saj fillestare në lojëra do të përqendrohen në lojëra mobile dhe se lojërat do të përfshihen në abonimet e përdoruesve të Netflix, njoftoi kompania si pjesë e raportit të fitimeve të tremujorit të dytë. Lajmi…