Tag: shirou

Si të merrni personazhin e ri Shirou në Free Fire
Free Fire ka nisur një fushatë inovative për të promovuar update-in e tyre të fundit dhe përmbajtjen e re të shtuar me të. Garena ka vendosur që personazhi i tyre më i ri me emrin ‘Shirou’ të bëhet falas për…