Call of Duty: Mobile do të marrë dy harta të Modern Warfare
Terminal dhe Shipment do të vijnë në mobile. Dy harta të tjera multiplayer nga universi i Call of Duty po vijnë në mobile. Shipment dhe Terminal nga seritë e Modern Warfare do të jenë të luajtshme në public test build…
Shipment e Modern Warfare ri-krijohet në GTA Online
Një nga hartat më ikonike në historinë e Call of Duty tani është në dispozicion për të luajtur në Deathmatch mode të Grand Theft Auto Online, falë një rikrjimi autentik të fansave Duke u bërë load në lobby-n e tyre…
Lojtarët e Modern Warfare janë të acaruar me hartat e reja
Mesa duket një prej hartave është shumë më e pëlqyer se tjetra Në Call of Duty: Modern Warfare kanë ardhur dy harta të reja. Më saktë, të dyja janë harta të Call of Duty 4 të cilat janë ndryshuar dhe…