Shipment 24/7 e Modern Warfare rikthehet, por këtë rradhë në CS:GO
E mbani mend Shipment 24/7 në Modern Warfare? Ajo është rikthyer, këtë rradhë në CS:GO. Sado që gameplay i shpejtë i Modern Warfare nuk përkthehet në mënyrë perfekte brenda shooter-it relativisht të ngadaltë të Vave, harta e Call of Duty…
Shoot the Ship dhe Shipment 24/7 rikthehen në CoD: Modern Warfare
Një playlist e re në Call of Duty: Modern Warfare është tashmë live, duke rikthyer disa playlista të vjetra shumë popullore. Lojtarët gjithashtu mund të shijojnë Blood Money Quads dhe Warzone Rumple në battle royale mode të Call of Duty.…