Tag: shintani

Detaje të reja rreth filmit të Dragon Ball?!
Toei Animation ka publikuar një promovim të ri mahnitës për animen Dragon Ball Super, dhe tani pyetja kryesore që shfaqet është nëse na jep apo jo ndonjë detaj në lidhje me filmin tjetër të madh! Toei Animation njoftoi në fillim…