Tag: Shinki

Boruto vendos Shinki kundër Kawaki
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations ka krijuar skenën për një përballje të ardhshme midis Shinki dhe Kawaki me episodin më të ri të serialit! Anime aktualisht po tregon historinë origjinale që eksploron pasojat e luftës kundër Isshiki Otsutsuki dhe…