Tag: Shikanoin Heizou

Genshin Impact Version 2.8 | Kur do të vijë, eventet, karakteret e reja dhe më shumë
Edhe pse Genshin Impact Version 2.7 erdhi para dy javësh, lojtarët janë goxha kurioz të mësojnë se kur do të vijë update 2.8 i lojës dhe gjithashtu se çfarë do të sjellë. Kjo është një përmbledhje e gjithçka që dimë…
Genshin zbulon karakterin e ri të quajtur Heizou
Gjatë çdo update që Genshin Impact sjell në lojë, kemi pothuajse një ose më shumë karaktere të reja dhe kësaj here Genshin ka zbuluar karakterin e tyre më të ri. Kësaj here karakteri i ri që do të vijë është…