Traileri i ri i Pokémon Sword and Shield zbulon kthimin e shumë Pokémon-ave
Një trailer i ri për Pokémon Sword and Shield është publikuar dhe në të mund të shohim të gjithë udhëtimin e serive që nga periudha e Game Boy, deri në hyrjen më të fundit për Nintendo Switch. Traileri gjithashtu paraqet edhe…