Tag: she’s all that

Addison Rae po punon për këngën e re ‘I Got it Bad’
Ylli i TikTok Addison Rae ka tregur paksa këngën e saj të ardhshme "I Got it Bad" në një llogari alt TikTok, dhe fansat e saj tashmë janë të ngazëllyer për publikimin e plotë. Addison Rae ka mbi 85 milionë…