Tag: Sherlock Holmes

Shihni trailerin e ri të Sherlock Holmes: Chapter One
Eshtë publikuar traileri i ri i lojës të detektivit më të njohur në botë Sherlock Holmes. Sherlock Holmes, të cilin e duam shumë me librat, serialet dhe filmat e tij, po hyn në botën e video lojërave me një lojë…