Tag: Sherlock Holmes Chapter One

Sherlock Holmes Chapter One ka tashmë një datë lançimi
Sherlock Holmes: Chapter One, hyrja e fundit në serinë aventurese të mirënjohur të zhvilluesve Frogwares, tani ka një datë lançimi dhe do të vijë në Xbox Series X/S, PS5, një PC më 16 Nëntor, duke u pasuar me një lançim…