Tag: Shenzhen I/O

Xbox Game Pass sjell lojëra të mëdha për gushtin
Si çdo fillim muaji, Xbox nis dhe zbulon disa nga lojërat falas që priten të vijnë ose do vijnë në Xbox Game Pass. Dhe mesa duket ky muaj pritet të sjellë goxha lojëra sipas njoftimit të bërë nga Xbox. Nëpërmjet…