fbpx

Tag: shën valentin

6 lojera perfekte per kete Shen Valentin
Viti 2020 dhe 2021 nuk është se kanë lënë shumë hapësirë për romancën, me karantinime dhe mbyllje të hapësirave publike, por gjithsesi kjo nuk do ta pengojë ne të bëjmë një artikull për lojërat më të mira që mund të…
Gjithçka që duhet të dini për eventin e Shën Valentinit në Free Fire
Së fundmi Free Fire ka sjellë eventin e Valentine Star në lojë. Zhvilluesit me të tilla raste shtojnë shumë cosmetics dhe items në lojë. Ai do të zgjasë nga data 10 shkurt në 18 shkurt dhe përdoruesit do të duhet…
Reklama e PS4 për Shën Valentin është gjëja më e çuditshme që do të shihni sot
"Feel the power of PlayStation" Shën Valentini është nesër dhe me këtë rast PlayStation ka publikuar një ad të ri. Sony zgjodhi një drejtim pak të errët për këtë video, sado që erdhi për ditën e dashuruarve. Ndoshta kjo ishte…
Ja cilat janë lojërat që duhet të luani këtë Ditë Shën Valentini
Është përsëri ajo kohë e vitit, dhe nëse është një bromancë apo romancë, të kalosh ca kohë me njerëzit e tu të preferuar duke bërë gjënë tënde të preferuar është një mënyrë aspak e keqe për të kaluar këtë Shën…