Tag: sheltered

Këto janë lojërat falas në Epic Games Store këtë javë
Lojërat falas të kësaj jave në Epic Games janë loja Sheltered dhe Nioh: Complete Edition i Team Ninja. Të dyja janë falas për një javë, si zakonisht, dhe shoqërohen nga një mori zbritjesh të tjera më të vogla në Epic…