fbpx
Donald Trump fajëson videolojërat për masakrat e bëra në SHBA
"Duhet ta ndalojmë ngritjen në kult të dhunës në shoqërinë tonë," Pas dy masakrave që kanë ndodhur përgjatë fundjavës në SHBA, që lanë pas më shumë se 30 të vdekur dhe 50 të tjerë të plagosur, Presidenti Trump ka fajësuar…
Huawei pushon 600 punonjës nga Futurewei si pasojë e vendimit të Trump
Huawei është duke hequr nga puna mbi 600 njerëz nga kërkimi Futurewei i tij në SHBA. Kompania e bëri këtë lajm zyrtar ditën e hënë, kur i nisi email-et zyrtare mbi 2/3 të stafit të punonjësve. Aty shpjegohej se duke…
Konsolat dhe lojërat e gjeneratës së ardhshme do të kushtojnë më shumë
Konkurenca e SHBA dhe Kinës për lidershipin në mallra shkëmbimi, po ndikon tani edhe botën e videolojërave. Tashmë prej muajsh, Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë qenë në një luftë për mallrat e shkëmbyera dhe tarifat e vendosura mbi importin…
Qeveria amerikane ka ndaluar League of Legends në Iran dhe Siri
Tensionet në rritje mes Iranit dhe Shteteve të Bashkuara, kanë sjellë që League of Legends të bllokohet për lojtarët e Iranit dhe Sirisë. Që nga data 22 qershor, lojtarët që kanë tentuar të futen në lojë, janë përballur me një…