fbpx
Tregoni talentin tuaj muzikor me kitarat e reja në Warframe
Instrumentat më të reja në Warframe po nxjerrin në pah të gjithë muzikantët e lojës. Warframe është një lojë që lidhet me të qenurit një ninja hapësinor dhe të vrarit të ligët e hapësirës me stilin e duhur. Sidoqoftë tani…