Drejtori i Playstation Worldwide Studios, largohet nga Sony
Shawn Layden ka punuar me Sony që prej 1987 Shawn Layden, shefi i Playstation Worldwide Studios, po largohet nga kompania, lajmëroi Sony. Layden ka qënë kryetar i SIE Worldwide Studios që prej prillit të 2016 dhe ka punuar për Sony…
Shawn Layden shpjegon vendimin e Sony-t për t’u tërhequr nga E3 2019
Drejtori i Sony jep detaje mbi vendimin e kompanisë. Ka kohë që Sony nuk ka dhënë detaje mbi planet e saj të së ardhmes, ku lajmi më i fundit ka qenë vendimi për t'u tërhequr nga Electronic Entertaniment Expo 2019.…