Tag: Shaman King

Netflix konfirmon datën e publikimit të sezonit 2 të Shaman King
Shaman King ka konfirmuar datën e publikimit për pjesën e dytë të episodeve të reja që vijnë në Netflix! Seritë të Hiroyuki Takei kanë qenë një nga publikimet më intriguese të vitit duke pasur parasysh se jo vetëm që përshtatja…
Çfarë duhet të shohin fansat e anime këtë sezon pranvere
Lista e gjerë e anime-ve të pranverës 2021 është e mbushur me publikime të shumëpritura! Këtu përfshihen seri të preferuara nga fansat si My Hero Academia dhe sezoni i fundit i Fruits Basket, si dhe seri të sapo lançuara, si Godzilla Singular Point, reboot-i i Shaman King dhe To Your Eternity. Këtu do i…