Zbulohen imazhet e para të hartës së re që do të vijë në PUBG
Në hartën e re, lojtarët do të kenë mundësi të shkatërrojnë mjedisin Një hartë e re në PUBG duket se po vjen dhe zhvilluesit kanë zbuluar disa screenshots se si ajo do të duket. Screenshot-et e reja, të cilat mund…