Tag: shadowrun collection

Merrni Hitman dhe Shadowrun Collection falas në Epic Games Store
Lojërat falas më të fundit në Epic Games Store janë një dy të shkëlqyera, por të dyja përfshijnë të qenit mjaft i kujdesshëm dhe i fshehtë. Është Hitman për të kënaqur nevojën tuaj për të krijuar atentate të hollësishme, dhe…
Epic do të sjellë një super lojë falas javën e ardhshme
Çdo javë Epic Games Store sjell një përzgjedhje lojërash falas dhe zbulon se çfarë do të jetë falas javën e ardhshme. Momentalisht mund të merrni Enter the Dungeon dhe God's Trigger falas. Pas një jave do të keni mundësinë të…