WoW arrin 1 milionë shikues në Twitch me lançimin e Shadowlands
Ky është maksimumi i lojës për 2020. Nuk u desh shumë që expansion-i World of Warcraft Shadowlands të linte shenjën e tij në Twitch. Në më pak se 20 minuta nga lançimi i saj, loja arriti maksimumin e shikuesve për…
Shihni trailerin e fundit të Shadowlands që shfaq Denathrius
Shadowlands do të sjellë shumë ndryshime në WOW Data e lëshimit e World of Warcraft Shadowlands është afër dhe xhuxhët e CGI në Blizzard na kanë bekuar me një launch trailer. Cinematic i ri Shadowlands është një udhëtim i errët nëpër…
World of Warcraft: Shadowlands do të dalë në nëntor
Pre-launch event do të fillojë më 10 nëntor World of Warcraft: Shadowlands tani do të nisë në 23 nëntor. Njoftoi përmes Twitter, Blizzard tha se zgjerimi tani është në një gjendje shumë më të mirë pasi u vendos që të…
World of Warcraft: Shadowlands vonohet “për në fund të vitit”
Sipas Blizzard, expansion-i Shadowlands do të vijë "më vonë këtë vit" "Gjatë disa muajve të fundit të testimit, ne kemi bërë një përparim të dukshëm duke përsëritur dhe përmirësuar veçoritë thelbësore dhe lojën e Shadowlands", thotë producenti ekzekutiv i World…
Ja çfarë ju duhet që të luani WoW: Shadowlands në PC-në tuaj
Kërkesat minimale për PC të Shadowlands kërkojnë një SSD Kërkesat minimale të sistemit për World of Warcraft: Shadowlands janë zbuluar, dhe ato janë mjaft të paharrueshme, por për një faktor interesant; Do t'ju duhet 100 GB hapësirë ​​në storage, e…
World of Warcraft: Shadowlands më në fund ka një datë zyrtare
Blizzard më në fund nxorri datën e lëshimit gjatë stream-it të djeshëm të Opening Night Live nga Gamescom Expansion-i i ardhshëm i World of Warcraft: Shadowlands bëri një paraqitje gjatë stream-it të Opening Night Live me disa lajme të mëdha;…
Gjithçka që do të hiqet nga World of Warcraft përpara Shadowlands
Si me çdo expansion, shumë shpërblime do të hiqen përfundimisht nga loja Sylvanas Windrunner ka hapur një kalim nga bota e Azeroth në Shadowlands, ose të paktën kjo do të ndodhë kur Shadowlands të vijë në World of Warcraft. Gjithsesi,…
World Of Warcraft ndryshon përsëri me expansion-in “The Shadowlands”
Ndryshimet e reja do ta bëjnë World Of Warcraft më të lehtë për lojtarët e rinj World Of Warcraft po mbush afërsisht 2 dekada dhe përsëri është një ndër lojërat më të pëlqyera MMORPG. Problemi më i madh i kësaj…
World of Warcraft: Shadowlands do të heqë tarifën për ndryshimin e gjinisë
Kishte ardhur koha. Të ndërruarit gjini në World of Warcraft ka qenë gjithmonë e lehtë. Thjesht i paguaje Blizzard një tarifë të vogël dhe ata ju lejonin që të rindërtonit avatarin tuaj dixhital që nga zeroja. Me expansionin Shadowlands të…
World of Warcraft Shadowlands do të vijë në fund të 2020
Blizzard ka konfirmuar datën e lançimit të expansion-it të ri Sipas Blizzard, World of Warcraft Shadowlands do të vijë në fund të këtij viti. Deri më tani, ata kishin konfirmuar vetëm se loja do të vinte këtë vit. Megjithatë, gjatë…