Tag: shadow

League of Legends prezanton Vex dhe Shadow e saj
Riot Games më në fund ka prezantuar champion e ardhshëm që do të vijë në lojë të quajtur Vex dhe i cili sjell me vete disa aftësi speciale në League of Legends. Trailer për Vex u lançua para disa kohësh…
Ku të shkatërroni Ghost dhe Shadow dropboxes në Fortnite TNTina’s Trial
TNTina’s Trial u prezantuan në Fortnite në sezonin e 2 të Chapter 2, duke sjellë me to skine dhe cosmetics të reja që mund t'ja shtonit inventarit tuaj. Një prej tyre janë edhe skinet e reja të Agent, që mund…