Pearl Abyss zbulon 3 MMO dhe një lojë fighting të quajtur Shadow Arena
Më shumë detaje do të zbulohen në 14 nëntor Pearl Abyss, kompania gaming nga Korea e Jugut e njohur kryesisht për Black Desert Online dhe për blerjen e CCP Games vitin e kaluar, zbuloi tre lojëra të treja MMO si…