Tre skine të reja spektakolare Dark Star janë zbuluar në LoL PBE
Jhin, Karma dhe Shaco marrin të tre skin-et e tyre të reja Riot Games ka zbuluar 3 skine të reja si pjesë e linjës Dark Star në update-in e fundit të PBE-së së League of Legends. Gjysma e universit alternativ…
‘Skin’-et më të bukur ‘fan-based’ të Shaco nga League of Legends
Ka disa çështje të caktuara në League of Legends, të cilat vërtetë duhet të rregullohen. Ka 'client bugs', 'load times' të ngadalta, një meta të parakohshme para sezonit dhe Mordekaiser. Por pse përqendroheni në ndonjë nga këto, kur mund të…