Sfera e Loot Lake shpërthen në teaser-in e fundit të Fortnite
E paparashikueshme, apo jo : ) Epic Games ka publikuar teaser-in e katërt dhe të fundit për sezonin e dhjetë të Fortnite dhe në ndryshim nga tre të kaluarat, që ishin thjesht foto me nënkuptime, ky i rradhës tregon një…