Detaje të reja janë zbuluar për episodet e ardhshme të Attack on Titan
Së fundmi disa detaje rreth Attack on Titan janë zbuluar dhe disa prej tyre mund të mos t'iu pëlqejnë Attack on Titan më në fund solli episodin e parë të sezonit të katër dhe të fundit gjatë të dielës së…