Kur do të rikthehet sezoni 4 i Rick and Morty?
Aktorja që dublon Summer thotë se seritë e mbetura do të vijnë "së shpejti". Jemi në 2020, ndaj është e natyrshme që e gjithë vëmendja të kalojë në datën e kthimit të sezonit të 4 të Rick and Morty. Me…
Sezoni i 4 i PUBG rimodelon Erangel dhe sjell një histori për të
Patch Notes-at e reja mbi PlayerUnknown's Battlegrounds janë publikuar. Kjo pak para sezonit të katërt të PUBG që do të fillojë javën e ardhshme. Duket se ndryshimet që do të vijnë do të jenë mjaft të mëdha dhe emocionuese për…