Sezoni i 19 i Clash Royale është live
Clash Royale sjell sezonin e ri bashkë me shumë gjëra të reja dhe cosmetics Sezoni i ri në Clash Royale sapo ka filluar për lojtarët e lojës. Ky sezon i Clash Royale do të quhet Frozen Peak dhe u lançua…