Champions më të luajtur në League of Legends profesional në 2020
League of Legends pa meta-n e saj profesionale të ndryshonte shumë herë gjatë vitit 2020. Kampionë të ndryshëm u shfaqën dhe u ngritën në reputacion në momente të ndryshme gjatë vitit, duke promovuar faktorë të ndryshimit dhe inovacionit në çdo…
Zbulohet Sett, kampioni më i ri i League of Legends
Bëhuni gati për juggernaut-in e ri që do të vijë në League of Legends As një ditë pas lançimit të Aphelios në League of Legends, Riot Games vendosi të zbulojë në PBE Sett, kampionin më të ri të League of…
Një e-mail tregon aftësitë e kampionit të ri të League of Legends
Ja se si do të duken aftësitë e Sett Riot Games i ka dërguar disa lojtarëve të League of Legends një teaser për kampionin e ri të lojës, i cili me shumë mundësi do të quhet Sett. Kjo tregon se…
Lojtarët e League of Legends kanë zbuluar emrin e kampionit të ri
Juggernaut-i i ri do të quhet Sett Fansat e League of Legends po spekulojnë se kampioni i rradhës që do të vijë në lojë pas Aphelios do të quhet Sett. Ky përfundim vjen pasi Surrender at 20 ka zbulura disa…