Zhvilluesit e Valorant konfirmojnë ardhjen e serverave të dedikuar për tournament-et
Në seritë më të fundit të Q&A të Riot Games, zhvilluesit e Valorant diskutuan të ardhmen e skenës së esports të lojës me më shumë detaje se kurrë. Pas kaosit që shoqëroi patch 1.1, si edhe diskutimit rreth impaktit në…
CoD: Modern Warfare do të ketë servera të dedikuar në çdo platformë
Është konfirmuar edhe crossplay për të gjitha platformat Fansat e Call of Duty mund të rrinë në paqe tashmë, pasi Call of Duty: Modern Warfare do të ketë servera të dedikuar dhe do ta mbështesë crossplay-in që në lançim. Infinity…