Serveri i Vatikanit në Minecraft sulmohet menjëherë nga hackers
Serveri morri shumë vëmendje më shpejt seç pritej Fatkeqësisht, dhe pse deri diku ishte e pritshme, përpjeket e Vatikanit për të krijuar një server më pak toksik për lojtarët e Minecraft nuk kanë pasur fillimin që pritej. Pasi u hap…
Vatikani do të ketë serverin e tij të Minecraft
Edhe Kisha do të ketë serverin e saj Kisha Katolike e Vatikanit ka planet e saj për të krijuar një server në Minecraft, duke ftuar lojtarët të vijnë dhe të shprehin veten e tyre në një mjedis më pak toksik…