Seriali televiziv i Halo do të jetë si Game of Thrones
Një version pa incest dhe me më shumë armë i Game of Thrones Seriali televiziv i Halo, i cili pritet të nisë prodhimin më vonë gjatë këtij duket se do t'i ngjajë Game of Thrones, por pa skenat e incestit.…
Vampyr në një seri televizive nga Fox21
Dontnod Entertainment njoftoi se po përgatit një seri televizive bazuar në botën e Vampyr. Mund të ken kaluar vetëm dy muaj që nga lëshimi i lojës Action-Adventure/Action RPG Vampyr, por Dontnod duket se dëshiron të angazhohet më shumë me universin…