Xbox Series S tashmë ul çmimin e konsolit për disa lojtarë
Xbox Series S nuk ka dalë akoma dhe çmimi i tij tashmë është ulur, megjithëse jo gjithandej. Më 10 Nëntor, duke shoqëruar Xbox Series X $500, Xbox Series S më pak i fuqishëm do të dalë në treg në të…