Rocket League season 1 item series vjen në 19 tetor me makinën e re Insidious Battle-Car
Dhe "më shumë se një dyzinë" new cosmetics Seritë e item's-ave të parë të Rocket League që kur doli falas për tu luajtur janë vetëm disa ditë larg. Seria Season One me emrin e duhur do të shfaqet në 19…
Shikoni Ranked Rewards të Apex Legends për Series 1
Me sezonin e dytë të Apex Legends që po vjen drejt fundit, ka ardhur koha që të dini se cilat ranked rewards do të vijnë në lojë. Ishte Respawn Entertainment që i zbuloi këto sot përmes një postimi në Twitter,…