Tag: seong gi hun

Konfirmohet zyrtarisht sezoni 2 i ‘Squid Game’
Duket se Squid Game po rikthehet zyrtarisht për një sezon të dytë. Kjo ndoshta nuk do të jetë një surprizë e madhe, duke pasur parasysh suksesin e jashtëzakonshëm të shfaqjes Netflix, por është mirë të dihet me siguri se Seong…
Pse Squid Game është kaq i suksesshëm
Këto ditë duket se nuk ka një film apo program tjetër që tërheq vëmendjen në Netflix përveçse Squid Game, dhe disa nga publikimet më të njohura shpërthejnë edhe më tej. Jo vetëm që e kanë renditur në Top 10 listat…