VALORANT është një nga fjalët kyçe më në trend të vitit 2020
VALORANT është fjala kyçe e dytë më e prirur e vitit 2020 deri më tani, sipas mjetit SEO dhe kompanis softwar-ike të SEMrush Riot’s tactical shooter nisi një beta të mbyllur në prill para se të lirohej zyrtarisht në qershor,…