Tag: sentiel skin

Skins të reja Sentinel në LoL
Fansat e League of Legends duhet të përgatiten së shpejti pasi një koleksion i ri skins Sentinel dhe një skins Ruined është gati për të ardhur në League of Legends. Si gjithmonë, Riot Games nuk arrin të na zhgjënjejë me…