Tag: semiconductor

Pushtimi i Ukrainës mund të përkeqësojë mungesën e GPU
Vazhdimi i Luftës Ruso-Ukrainase ka bërë që dy furnizues ukrainas të neonit të pushojnë prodhimet dhe kjo nga ana tjetër ka të ngjarë të ndikojë në mungesën globale të semiconductors, sipas një deklarate nga një analist i firmës kërkimore të…
Sony po prodhon më shumë PS4 në mungesë të PS5
Sony kishte shpresuar që të largohej shpejt nga PlayStation 4 i suksesshëm pas lançimit të PlayStation 5. Megjithatë, mungesa eresurseve i ka prishur planet e saj. Kompania tani thuhet se po vazhdon prodhimin e PS4 gjatë gjithë vitit 2022, pavarësisht…