Tag: Sega Genesis

Nintendo Switch Online shton lojërat e Nintendo 64, Sega Genesis dhe controllers
Në Nintendo Direct shtator 2021, Nintendo zbuloi se lojërat Nintendo 64 dhe Sega Genesis do të vijnë në Nintendo Switch Online (NSO) përmes një Expansion Pack-u të ri, një nivel i ri çmimesh për NSO që do të nisë më…