Tag: sector’s edge

Sector’s Edge është një FPS falas që duhet të provoni
Studio indie Vercidium sapo lançoi Sector's Edge, një FPS 8v8 me ambiente bllokuese të shkatërrueshme, në Early Access. Për ju që keni një PC të vjetër është krijuar për të funksionuar mirë edhe në ta, dhe instalimi është vetëm 638MB.…