Facebook do jetë kupidi juaj personal që sot e tutje me Secret Crush
Njerëzit kanë filluar të ngelin në derë, por FB është këtu për të ndihmuar : ) Okay, krahas ironisë masive në titull dhe nëntitull të këtij artikulli, është e vërtetë që Facebook ka vendosur të bëjë endrrat e çdo 15…