Falë këtij bug-u, nëse përdorni emote në Fortnite do të vdisni
Një fans i Fortnite ka zbuluar një glitch të ri që i ndalon lojtarët të qëllojnë nga arma e tyre pasi tentojnë të performojnë ndonjë llojë emote ose kërcimi të lojës. Fortnite Season X po vjen shumë shpejt drejt fundit…
Çdo gjë që dimë për Season 11 në Fortnite
Season 10 i Fortnite po vjen drejt fundit, por fillimi i sezonit të ardhshëm i ka bërë lojtarët më kuriozë se kurrë. Pas shtyrjes së Season 11 është zbuluar se fundi i Season 10 do të ketë një event të…
Update v10.40.1 i Fortnite është live
Me shtyrjen e Season 11, ky update është tepër bazik. Update-i i fundit i Fortnite është lançuar dhe pritet që ky të jetë patch-i i fundit për pjesën e mbetur të Season X, me sezonin e ardhshëm që pritet të…
Leak: Loading screens tregojnë si do të duket harta e re e Fortnite
Loading screens të fundit të Season X hedhin shenja drejt një harte të re Tashmë që Season X në Fortnite po i vjen fundit, teoritë e fansave dhe spekulimet kanë marrë dhenë në përpjekje për të gjetur se çfarë do…
Tfue eleminon lojtarët e Fortnite pa filluar ende loja
Streamer-i i famshëm i Twitch, Turner 'Tfue' Tenney mund të themi se ka marrë një pushim të shkurtër nga platforma gjatë kohëve të fundit. Gjithsesi kjo gjë nuk ka ndikuar aspak në aftësitë fenomenale që ai zotëron në Fortnite Battle…
Bëhen leak sfidat Meteoric Rise dhe shpërblimet e Visitor në Fortnite
Lojtarët e Fortnite Battle Royale do të mund të merren me disa sfida të Meteoric Rise së shpejti. Ky set i ri sfidash do të shtohet në lojë në një të ardhme të afërt. Gjithçka u zbulua përmes një leak-u…
Çdo gjë e re në update v10.30 të Fortnite
Dy vendndodhje të reja janë shtuar në lojë. Update-i i fundit i shkarkueshëm i Fortnite që pas Zapper Trap erdhi live sot. Dy update-et e fundit të lojës sollën Borderlands dhe kthyen Retail Row në një parajsë të mbushur me…
Rift Beacons në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar
Moisty Mire dhe Greasy grove pritet që ti zëvendësojnë. Dy Rift Beacons të Fortnite që ndodhen momentalisht në Paradise Palms dhe Polar Peak janë aktivizuar fiks në kohë për update v10.30 të kësaj jave. Rift Beacons janë pak a shumë…
Fortnite: Kjo është guida që ju duhet për misionet e Boogie Down
Këto janë vendndodhjet për çdo shenjë "No Dancing" të hartës. Misioni Fortnite Boogie Down i kërkon lojtarët që të shkatërrojnë tre tabela "No Dancing". Në misionet Boogie Down të Fortnite Season X, kërcimi nuk ka fund dhe kjo do të…
Update v10.20 i Fortnite do të vijë nesër
Një postim aksidental nga faqja gjermane e lojës në Twitter e konfirmoi këtë gjë Update-i i ardhshëm i Fortnite: Battle Royale do të vijë nesër. Kjo sipas një postimi në Twitter të fshirë nga adresa zyrtare e lojës në Gjermani.…