Tag: season pass

Red Dead Online sjell Season Pass të ri, bonuse dhe të tjera
Javën e kaluar Rockstar dha bonuse për Blood Money dhe shumë dhurata të tjera. Këtë javë ka ndarë detaje në lidhje me shpërblimet dhe zbritjet e reja që vijnë në Red Dead Online. Loja gjithashtu merr një kalim sezoni të…
Borderlands 3 po merr një tjetër season pass në Nëntor
Më shumë skill trees, një mode i ri dhe më shumë do të vijnë në muajin tjetër Nëse nuk jeni ende gati të lini anash Borderlands 3, së shpejti do të keni edhe disa justifikime për të vazhduar dhe të…
Assassin’s Creed Valhalla do të ketë një karakter të njohur në një prej misioneve
Edhe kur Assassin's Creed u përfol vetëm për paraqitjen e Vikingëve dhe një ambient nordik, fansat kishin listën e tyre të dëshirave të figurave historike dhe skenave që ata shpresonin se loja do të sillte. Nga Battle of Reading deri…
Gears 5 nuk do të ketë season pass dhe hartat DLC do të jenë falas
The Coalition, zhvilluesit e Gears 5, kanë hequr dorë nga Gear Packs dhe season pass-et për Gears 5. Ata janë shprehur se duan të krijojnë një eksperiencë ku të venë lojtarët në plan të parë. Kjo do të thotë se…
Gjithçka që duhet të dini mbi season pass e Borderlands 3
Season Pass-i do iu sjellë katër DLC Borderlands 3 nuk do të lançohet në Steam, por krahas këtij fakti çdo gjë tjetër rreth saj përkon me përshkrimin "një lojë për PC me buxhet të madh". Pra do të keni katër…