Dy harta, një mode i ri dhe më shumë vijnë në Call of Duty: Modern Warfare
Update i ri sjell dy harta mjaft të pëlqyera nga lojtarët Update i ri i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë së shpejti, duke sjellë dy harta vërtet të pëlqyera nga fansat, një mode të ri multiplayer dhe…